ASZTRIÓ BIZTONSÁGTECHNIKAI BETÉTI TÁRSASÁG

Megfigyelő rendszerek több órás szünetmentes működtetése. Biztonsági rendszerek telepítése, javítása, karbantartása. 24 éve folyamatos elérhetőség! Legkedveltebb termékeink.

logo.gif  dsc_pack1864_ikonos_csomag.jpg   akvi-2t-5k-b.jpg      ahd_kamera.jpg

 

Néhány jótanács!

Háztartási gép javítót, festőt csak akkor engedünk be a lakásunkba, ha ismerjük, vagy valaki ajánlotta. 

A biztonsági rendszer telepítése ennél sokkal komolyabb bizalmi viszonyt feltételez. Tulajdonképpen a telepítő ismeretekkel rendelkezik az általa kivitelezett rendszerről!

 - Olyan telepítőt keressünk, aki rendelkezik a munka végzéséhez kötelező rendőrségi engedéllyel, felelősségbiztosítással.

 - Kérjünk helyszíni felmérést - ez a cégek többségénél ingyenes - ahol a személyes találkozáskor kiderül, megvan-e a bizalom az ajánlattevő felé.

 - Informálódjunk,  hogy jogosult-e biztonságtechnikával foglalkozni, és karbantartásnál vagy sürgős javításnál elérhető-e. A szakértelem nélkül kiépített rendszert más szerelő sem tudja helyrehozni, csak az eszközök cseréjével! (dupla költség)

 - Különböző védelmi szintek kiépítésére kérjünk javaslatot.

Tapasztalataink alapján gyakori probléma, hogy a szerelő csak mozgásérzékelőket ajánl - ezekkel egyszerűbb a munka - viszont  a nyílászárók védtelenek maradnak. Ilyen esetben nem használható az un. héjvédelem, mely lehetővé teszi, hogy bekapcsolásakor biztonságban legyünk, de a lakáson belül korlátozás nélkül tudjunk mozogni!

 - Időnként az autónkat karbantartattjuk, ezt a riasztóval is meg kell tenni. Működőképességét ellenőrizzük, vagy szakemberrel ellenőriztessük. Az akkumulátorokat három évenként cseréltessük ki!

 - Nem mindenki tudja vállalni a távfelügyeletre kötés havi díjait, viszont ha riasztás történik a lakásban arról értesülni szeretne. Erre megoldást kínál - egyszeri költséggel - olyan modul, mely vagy interneten, vagy SMS-ben értesítést küld akár több mobiltelefonra is. Az interneten a kapcsolat kétirányú, Ön is be tud avatkozni a rendszer működésébe. Ha a hiba olyan jellegű, hogy mégsem, segítséget kérhetünk szomszédjainktól, ismerőseinktől, telepítőtől. A legjobb, ha ez a kapcsolat kölcsönös, így ellenkező esetben kérhetik a mi segítségünket is!

 - Különböző minőségű kamerák kaphatóak.Video rendszer kiépítésénél már csak nagyfelbontású rendszert szabad telepíttetni. A kamerák képeit internet segítségével távolról is meg tudjuk tekinteni, illetve a korábbi  felvételeket visszanézni. De, bármilyen tökéletes rendszerünk van, ha nincs tartalék áramforrás, áramszünetkor

                         NEM FOG MŰKÖDNI !

 - A védelemnek több típusa, és szintje létezik. Lehet vezetékes és vezeték nélküli (elmarad a kábelezés, viszont időnkén elemeket kell cserélni ) Ezek árban, és szolgáltatásban is különböznek. Aki megengedheti magának, az természetesen a legnagyobb biztonságot akarja. Az esetek nagy részében a pénztárca szab határt a lehetőségeknek. Statisztikai adatok alapján, ahol riasztó, kamera van felszerelve, ott sokkal kisebb a betörés esélye, mert kockázatosabb próbálkozni.

                                           Író Sándor műszaki vezető.

 

 

logo.gif
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 1
Heti: 76
Havi: 523
Össz.: 35 398
Oldal: Döntés előtt! Kiben bízzunk, mire figyeljünk?
ASZTRIÓ BIZTONSÁGTECHNIKAI BETÉTI TÁRSASÁG - © 2008 - 2019 - asztrio.hupont.hu