ASZTRIÓ BIZTONSÁGTECHNIKAI BETÉTI TÁRSASÁG

Megfigyelő rendszerek több órás szünetmentes működtetése. Biztonsági rendszerek telepítése, javítása, karbantartása. 24 éve folyamatos elérhetőség! Legkedveltebb termékeink.

 logo.gif                      batthyany_33.a.jpg                         logo.gif                          

 

Az ASZTRIÓ Bt, 1994-ben alakult, és azóta megszakítás nélkül működik.

A kezdetben saját fejlesztésű riasztórendszereket forgalmaztunk, és telepítettünk. A jóminőségű programozható riasztók megjelenésekor áttértünk azok használatára. Haladva a korral, a videokamerás eszközök elterjedésekor bővítettük a kínálatunkat ezek felszerelésével is.

Nem csak telepítünk, utána is nagy hangsúlyt fektetünk  arra, hogy ügyfeleinknek segítsünk a felmerülő kérdések tisztázásában.  Meghibásodás esetén, folyamatosan rendelkezésre állunk, gyorssegélyként telefonon is. Amennyiben a probléma így nem orvosolható, szervizünk a helyszínen javítja meg a rendszert.

   Csak megbízható, minősített biztonsági eszközöket használunk. A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk!

   A riasztórendszerek mellett nagy gyakorlattal rendelkezünk analóg és IP alapú megfigyelő rendszerek telepítésében, javításában, valamint az elavult video rendszerek átalakításában.

 Kihívás számunkra, az egyedi igények megoldása! 

Cégünk, tagjai a sokéves tapasztalat mellett rendelkeznek a biztonságtechnikai telepítésekhez szükséges engedélyekkel, és a kötelező felelősségbiztosítással!

Kifejlesztettük szünetmentes tápegység családunkat, mely áramszünetkor is biztosítja a teljes rendszer működését!  Mindez kisméretű dobozba van szerelve, mely a kamerák és a rögzítő kivételével tartalmazza a telepítéshez szükséges eszközöket.  

 Annak ellenére, hogy a telepítés leegyszerüsödik, a feladat a bejövő kábelek csatlakoztatása, a tápegység ára sokkal kedvezőbb, mint a hasonló működési időt biztosító UPS-ek árai!

 

 logo.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 1
Heti: 84
Havi: 531
Össz.: 35 406
Oldal: Rólunk
ASZTRIÓ BIZTONSÁGTECHNIKAI BETÉTI TÁRSASÁG - © 2008 - 2019 - asztrio.hupont.hu