ASZTRIÓ BIZTONSÁGTECHNIKAI BETÉTI TÁRSASÁG

Megfigyelő rendszerek több órás szünetmentes működtetése. Biztonsági rendszerek telepítése, javítása, karbantartása. 24 éve folyamatos elérhetőség! Újdonság: Töltéskiegyenlítő 2db sorbakötött 12V-os akkumulátorhoz.

 


logo.gif        akvi-2t-5k-b.jpg         szerelo.jpg

 
Egyszerűen telepíthető szünetmentes tápegység.
 
A kamerarendszer telepítésénél sokszor gondot okoz, a rögzítő, és a hozzá tartozó eszközök elhelyezése.
 
A kamerák és a rögzítő közötti UTP kábelen van megoldva a tápellátás, és  a videojel csatlakoztatása.
 
 A legegyszerűbb négy kamerás rendszernél hely kell a 4db ballunak, és egy -vagy két tápegységnek. A rögzítő is saját tápegységről működik, tehát annak is kell egy csatlakozási lehetőség. Így szükség van egy elosztóra is. Ha egy UPC-vel szünetmentesíteni szeretnénk, annak megint helyet kell szorítani.
 
Igénytelen kivitelezésnél a megoldás a következő: a rögzítő mögé elhelyezik ezeket az eszközöket, bekötik a tápfeszültséget mindegyik kamerakábelbe, bekötik a ballunokat.
Ezért a rögzítő mögött egy nagy káosz keletkezik, ráadásul már kis mozgatás esetén is kábeltörés, kontakthiba fordulhat elő. 
 
   Ha ezt el szeretnénk kerülni, akkor a következő megoldást javaslom:
 
              akvi-2t-5k-b.jpg
 
AKVI-5K-B  Dobozméret 360x240x70 mm.

Az 5K-s verzió kiegészítve egybeépített 4-es balun sorral, és a kimeneteiken a megfelelő számú BNC-BNC kábellel. A kábelek rendezetten, a tápegységen belül vannak bekötve a tápelosztóba és a ballunsorba. Be van még építve egy tápfeladó is. Ez megoldja, hogy a kamerák, és a DVR folyamatos működésén kívül az internet is működőképes maradjon áramszünetkor, abban az esetben is, ha a router csak egy kábelen csatlakozik az eszközünkhöz. Segítségével a DVR-hez vezetett 8-eres UTP kábelen az internet modem és router is elllátható tápfeszültséggel, így a megfigyelő rendszer összes szükséges funkciója működőképes marad.  

A tápegységet, ahogy a lenti képeken látható, a falra szereljük. Innen a DVR-hez csak a 12V-os tápcsatlakozó, a négy BNC-BNC videokábel, és az internet csatlakozik.

Ezzel a tápegységgel sokkal egyszerűbb a telepítés! A feladat csak annyi, hogy a megfelelő kábeleket csatlakoztatjuk, és a felszerelt kameráktól bevezetett kábeleket bekötjük.
Ha mindent az előírások szerint végeztünk, és a DVR-t megfelelően felprogramozzuk, akkor megjelenik a kép, és a rendszer áramszünet esetén is működőképes marad!
A műszaki paraméterei megegyeznek a többi analóg tápegység adataival.
 
                
            
                   felszerelt-balunos-tap-_1_.jpg
 
 
                           akvi-4ke-b_beuzemelt_rendszer-5_copy.jpg
   
 
logo.gif                                                    
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 22
Heti: 629
Havi: 1 055
Össz.: 31 251
Oldal: Egyszerű telepítés
ASZTRIÓ BIZTONSÁGTECHNIKAI BETÉTI TÁRSASÁG - © 2008 - 2018 - asztrio.hupont.hu